Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna el Certamen de grups locals

Aquest diumenge torna el Certamen de Grups Locals, amb la participació de tres nous grups del municipi. Ron de Kaña, Foxhols i Amadeüs.
RON DE KAÑA
Ron de Kaña està format per quatre musics de Ripollet: Juan José, Carlos, Juan Carlos i Roberto. Diuen que la seva música sona a "rock sense problemes". Enguany, la banda celebra el 15è aniversari de la seva fundació, molts anys de trajectòria. Al llarg d'aquest temps, han estat nombrosos els concerts realitzats, tant a Ripollet, com a d'altres llocs de Catalunya i l'Estat.

THE FOXHOLES
Banda formada, actualment, per tres components: Jonah (veu i guitarra), Yuca (bateria acústica) i Jose (baix elèctric). Van començar el 2006, com a banda de rock estàndard. Durant el 2008, van començar a barrejar rock i electro i al 2009 van enregistrar el seu primer CD, The Foxholes. La seva discografia es completa al 2010 amb The Foxholes com o doin fier no i el 2011 amb Brutal.

AMADEÜS
Banda integrada per sis components: Rubén L., Alberto L., Israel, Alberto R., Miquel i Rubén S. La banda va treure el seu primer disc, Caminos del Alma, sota la producció d'Alberto Rionda, d'Avalanch. Han realitzat una gira a nivell nacional com a teloners d'Avalanch i han tocat en moltes de les sales més prestigioses d'Espanya. Durant el 2012, la banda ha treballat en el seu segon àlbum Black jack, que veurà la llum al setembre.