Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cartell de luxe per celebrar el XX Ripollet Rock Festival

Dues dècades porta ja l'Associació Ripollet Rock organitzant aquest festival. És una data important i és per això que la manca de pressupost no ha impedit que l'entitat presentés un cartell especial i interessant, tal i com ens té acostumats. Banzai, Lujuria, Vhäldemar, Alyanza i Trama són els grups que conformen el macroconcert d'aniversari del XX Ripollet Rock Festival.
Enguany no hi haurà bandes estrangeres, però no faltarà un cap de cartell de luxe, com són els Banzai, que es retrobaran de forma oficial a l'escenari del brollador del parc dels Pinetons, 24 anys després. Un festival totalment gratuït, que començarà a dos quart d'11 i on, a més, actuarà una banda local, Trama. Llançant la casa per la finestra, però en esforç dels organitzadors i no tant econòmic, enguany, el Ripollet Rock Festival, inclòs dins els actes de la Festa de la Gibrelleta 2012, comptarà amb l'actuació de cinc formacions, totes elles de gran qualitat i prestigi dins el món del hard rock.

Banzai
Salvador Domínguez (guitarra), José Antonio Manzano (veu) i David Biosca (bateria) es tornaran a reunir per primera vegada a Catalunya des de fa 24 anys. Un concert on presentaran el seu darrer disc en directe, gravat durant el concert de l'any passat a Madrid.

Lujuria

Amb més de vint anys conreant èxits en el món del metal, els segovians Lujuria visitaran Ripollet i s'espera que el públic pugui gaudir d'algun tema del seu proper àlbum Sexurreción.

Vhäldemar

Els bilbaïns Vhäldemar vindran presentant el seu darrer disc Metal Of The World, per primera vegada a Catalunya. Una bona oportunitat per gaudir del seu poderós metal sobre l'escenari del Ripollet Rock Festival.

Alyanza
Els barcelonins Alyanza oferiran el seu poderós thrash metal, del qual estan rebent molt bones crítiques per les seves actuacions en directe. Vindran presentant el seu nou treball, A New Beginning.

Trama

Per últim, el cartell d'enguany també compta amb una banda de versions i, a més, ripolletenca. Es tracta dels Trama, que faran un extens repàs del millor rock dels anys 70 i 80.