Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació a la bicicletada de les Candidatures Alternatives pel Vallès

El passat 15 de juliol, es va celebrar 5a Bicicletada Popular pel Vallès, que va comptar amb la participació d'unes 300 persones. Organitzada per les Candidatures Alternatives del Vallès-CAV, l'acte reivindicava l'ús de la bicicleta, la creació d'una xarxa adequada i segura de carrils bici, vies verdes i camins, que comuniquin les diferents poblacions del Vallès, els polígons industrials, els serveis i centres d'interès.
La Bicicletada ha començat des de Badia, Barberà, Castellar, Cerdanyola, Ripollet, Rubí i Sabadell, les diferents poblacions on les CAV tenen representació, per anar trobant-se i unint-se al llarg del recorregut en diferents punts, on persones de totes les edats han passejat pels vials del Vallès amb destí a Rubí, final del recorregut on s'ha pogut gaudir d'esmorzar i obsequi de record.

Rebuig a les mesures d'estalvi del PP

Les Candidatures Alternatives del Vallès han alertat en nota de premsa "del retrocés democràtic que suposen i dels greus perjudicis que ocasionaran a la major part de la ciutadania, especialment els aturats". Segons han declarat les CAV, "l'increment de l'IVA de forma imminent, la retallada en la prestació d'atur a partir del sisè mes i la populista decisió de reduir el nombre de regidors dels ajuntaments en un 30%, són dures mesures que tindran repercussions directes i molt negatives sobre la ciutadania."

F.R.