Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Polítiques d'Igualtat ha organitzat 27 tallers als centres educatius

La Regidoria de Polítiques d'Igualtat ha dut a terme el curs 2011-2012 un total de 27 tallers a diversos centres educatius de Ripollet, en el marc de la Guia d'Activitats Educatives. Els tallers han tractat sobre la prevenció de la violència en la parella jove i la interculturalitat i el fet migratori. S'han dut a terme en horaris de tutoria i han tingut una bona acollida per part de l'alumnat.
Els tallers de prevenció de la violència en la parella jove han abordat qüestions com ara la violència masclista i com lluitar contra les relacions abusives en les relacions afectives. S'han impartit a les escoles Tatché (6è) i Mare de Déu del Roser (5è), als instituts Lluís Companys (1er d'ESO) i Palau Ausit (Cicles Formatius i 4rt d'ESO) i a l'Escola Concertada Sant Gabriel (3er d'ESO).

Quant als tallers d'interculturalitat i fet migratori, han tingut l'objectiu de positivitzar la convivència amb la diversitat cultural, així com identificar prejudicis sobre la immigració. S'han realitzat a l'institut Palau Ausit (2n d'ESO).