Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Seleccionats els grups locals que actuaran a la Gibrelleta 2012 per Festa Major

Pisando Güevos, Ron de Kaña, The Foxholes i Amadeus han estat els quatre grups seleccionats per actuar a la Festa Major 2012, dins els actes de la Festa de la Gibrelleta. Els guanyadors van ser escollits el passat dijous, 5 de juliol, pel jurat del Certamen Musical per a Grups Locals, organitzat per la Regidoria de Joventut i Ciutadania i la de Comunicació de l'Ajuntament de Ripollet.
Aquesta activitat té com a objectiu la promoció de grups de música novells del municipi de Ripollet, i està encabida dins de les activitats de la programació de la Festa de la Gibrelleta 2012, que s'emmarca en la Festa Major que se celebrarà els propers dies 24 al 27 d'agost.

Pisando Güevos, el grup seleccionat en primer lloc, serà el que tocarà com a teloner del grup Please, la Banda Tribut oficial d'U2, el dissabte dia 25 d'agost. Els tres grups restants -Ron de Kaña, The Foxholes i Amadeus- seran els encarregats de la realització d'un concert el diumenge, 26 d'agost, al mateix escenari del brollador del Parc dels Pinetons.

Tots els grups seleccionats comptaran amb un premi en metàl·lic de 300 €. Els membres del jurat han volgut destacar la gran qualitat dels grups presentats al Certamen.

Foto: Membres de jurat del certamen.

R.H.