Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde fa una crida perquè Ripollet assisteixi a la manifestació del 15-F contra la guerra a Iraq

L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, en compliment de la moció aprovada pel Ple Municipal del passat setembre, ha publicat un ban convocant els ciutadans i ciutadanes de Ripollet a participar a la manifestació unitària contra la guerra a l'Iraq, que tindrà lloc el dissabte 15 de febrer a Barcelona. Parralejo ha explicat que els ripollentcs aniran conjuntament sota la pancarta "Ripollet, municipi de pau. No a la guerra!". Per tal de facilitar el trasllat, l'Ajuntament posarà un servei gratuït d'autobusos des de Ripollet. Els interessats podran reservar plaça al Centre Cultural fins dijous a les 21 hores.


Text del ban: "Aturem la guerra contra l'Iraq"

Participem a la manifestació del dia 15 a Barcelona

El proper dissabte dia 15 de febrer és el Dia Internacional d'Acció Contra la Guerra. Milions de ciutadans i ciutadanes del nostre país, d'Europa i de la resta del món sortiran al carrer, en manifestació, per proclamar el seu rebuig a qualsevol acció militar unilateral, a la guerra.

A Ripollet, el Ple Municipal del passat setembre va aprovar una moció que
deia el següent:

1.- El més ferm rebuig de l'Ajuntament de Ripollet a totes les guerres, declarant-nos municipi de pau
2.- Promoure actes de concentracions unitàries contra la guerra que està promovent els Estats Units d'Amèrica contra l'Iraq.
3.- Demanar al govern espanyol una clara posició en contra de l'operació de guerra anunciada per l'administració Bush contra l'Iraq.

Ripolletencs i ripolletenques, en compliment d'aquesta moció, us convoco el proper dissabte dia 15 de febrer, a les 16,45 hores, al passeig de Gràcia/Diagonal (davant del Palau Robert) de Barcelona perquè darrera la
pancarta "Ripollet, poble de pau. No a la guerra", participem a la manifestació unitària convocada sota el lema "ATUREM LA GUERRA DE L'IRAQ".

Per tal de facilitar el trasllat a Barcelona i la participació a la manifestació, l'Ajuntament posarà a disposició dels ciutadans i ciutadanes que vulguin, un servei d'autobusos gratuït. Per poder-ne fer ús, cal passar a recollir la reserva de plaça al Centre Cultural, abans de dijous a les 21 hores.

La guerra és evitable!
Podem parar aquesta guerra, cal que parem aquesta guerra!