Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Mancomunitat tindrà un Servei de Mediació Hipotecària

La Comissió Gestora de la Mancomunitat Intermunicipal de Cerdanyola del Vallès, Ripollet i Montcada i Reixac signarà un conveni amb Càritas Diocesana de Barcelona per posar en marxa el Servei de Mediació Hipotecària. Així e sva acordar a la sessió del passat dilluns, 25 de juny.
La Mancomunitat Intermunicipal i Càritas, que signaran el conveni el proper 5 de juliol, oferiran suport a les famílies del tres municipis que es troben en situació de greu dificultat en el pagament dels habitatges i que corren risc de desnonament. El conveni permetrà establir un marc estable de relació entre la Mancomunitat i el Servei de Mediació de l'Habitatge de Càritas Diocesana de Barcelona per tal d'unir esforços i reforçar els sistemes de mediació entre les famílies i les entitats financeres.

Treballaran en aquest servei 32 voluntaris i voluntàries, professionals de diversos perfils, entre els quals destaquen: extreballladors d'entitats bancàries, advocats experts en temes d'habitatge, economistes, arquitectes que realitzen activitats de recerca i valoració de lloguer social, entre d'altres.

La Comissió Gestora de la Mancomunitat també ha aprovat l'adhesió a la Xarxa de Serveis Locals d'Habitatges com a recurs que promou la innovació, la qualitat i les estratègies comunes. La xarxa està formada per un conjunt de municipis, empreses municipals i altres estructures locals que presten serveis d'habitatge a la província de Barcelona i que treballen de manera coordinada rebent el suport de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.

F.R.