Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 170 curts competiran al 14è Certamen de Curtmetratges de Ripollet

La Regidoria de Joventut i Ciutadania ha informat que enguany s'han presentat un total de 172 obres i ha fet una valoració molt positiva d'aquesta dada, ja que suposa una quarantena més que a l'edició anterior. El visionat del curts preseleccionats es farà els dies 13, 14 i 15 de juliol al pati del Centre Cultural. El 21 de juliol, al mateix escenari, es farà públic el veredicte i tindrà lloc l'entrega del premis del certamen, així com el 5è Concurs de Curts Express.
Enguany els premis seran de 650, 350 i 150 euros i trofeu als tres primers classificats, més un accèssit. El guanyador del curt express rebrà 350 euros i trofeu.

5è Concurs de Curts Express
Els participants hauran de presentar-se a les 9.30 hores del dia 21 de juliol al Casal de Joves de Ripollet (Rambla de Sant Jordi, 6), per realitzar la inscripció. L'organització farà públics i per sorteig davant dels participants dels elements obligatoris que hauran d'aparèixer al curtmetratge. Aquests elements seran: un objecte, una temàtica i una frase. Així mateix, serà obligatori que els curtmetratges siguin rodats a la vila de Ripollet i que no durin més de 3 minuts. Les obres s'hauran d'entregar a l'organització abans de les 19 hores al Centre Cultural de Ripollet. Aquestes activitats formen part del programa d'actuacions del III Pla Local de Joventut de Ripollet 2012-2015.

R.H.