Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Compromís per Ripollet presenta dues mocions al Ple contra l'Eurovegas i la repressió policial

El COP-CpR ha presentat una moció per al Ple Municipal de dijous, 28 de juny, on es demana que "s'aturi la repressió policial i judicial que s'està duent a terme arran de les últimes mobilitzacions ciutadanes". Segons el grup, "aquesta repressió està enfocada únicament cap a les persones que es mobilitzen i lluiten contra la pèrdua dels seus drets socials. En canvi, els causants d'aquesta crisi no ha assumit cap responsabilitat política o penal".
El text demana que "es busqui i es persegueixi judicialment els veritables causants de la crisi que ha causat un patiment molt profund amb uns efectes molt durs a la societat".

Rebuig a l'Eurovegas

D'altra banda, tots els partits polítics que formen part de les Candidatures Alternatives del Vallès han volgut manifestar el seu rebuig al projecte de l'Eurovegas. Segons un comunicat de les CAV no compartim aquest model, d'economia especulativa, de territori i societat ni dins ni fora del Vallès, i rebutgem la seva construcció". Per aquest motiu el CpR també presentarà una moció en contra d'aquest projecte al proper Ple Municipal.

F.R.