Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PMO presenta els itinararis integrals 'Joves i Treball'

El Patronat Municipal d'Ocupació posa en marxa durant els mesos de setembre a desembre els itineraris integrals 'Joves i Treball'. L'objectiu d'aquest projecte, dirigit a uns 200 joves de 18 a 30 anys, és dotar-los de diferents eines per a facilitar la seva inserció en el món laboral i potenciar als emprenedors.
Així, els joves durant aquests quatre mesos podran treballar aspectes molt variats que van des del suport en noves tecnologies, millores acadèmiques o formació en oficis, que en el cas d'aquests itineraris seran la reparació de bicicletes i les reformes bàsiques de la llar.

El Patronat també ha aconseguit, durant aquests quatre mesos, contractar a quatre persones, d'entre aquests joves, per a que realitzin el projecte final i també vol potenciar les possibles incitatives d'emprenedors que puguin sortir d'aquest grup.

El cost del projecte és d'uns 40.000 euros, finançats amb el suport de la Diputació de Barcelona, que fa una aportació de 18.000 euros. El Patronat compta amb una important base de dades d'usuaris interessats en aquests tipus de projectes, però des de la direcció del PMO continuen convidant a tots els joves que ho desitgin a que s'apropin a les instal·lacions del PMO, al carrer de Sant Sebastià, per apuntar-se o soli·licitar més informació.

F.R.