Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acte de cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua

El passat dijous, 14 de juny, va tenir lloc l'acte de cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua de Ripollet. Unes 120 persones van omplir la sala d'actes del Centre Cultural, entre alumnes, voluntaris i aprenents lingüístics. L'acte va comptar amb la presència de María del Mar Viera, presidenta del Consell de Centre del CNL Vallès Occidental 3 i regidora d'Educació i Polítiques d'Igualtat, i Montserrat Trilles, directora del CNL Vallès Occidental 3.
Després dels parlaments, es van lliurar certificats a voluntaris i aprenents i a les tres primeres persones que han obtingut el nivell C de català amb la modalitat parla.cat a distància. També es va lliurar el llibret Viatge a través de llegendes i cançons. Es tracta d'un compendi de llegendes d'arreu redactades pels mateixos alumnes i un recull de les lletres de les cançons en les llengües maternes dels alumnes amb la seva traducció al català.

A continuació, es va centrar l'atenció de l'acte en les llengües maternes dels alumnes dels cursos de català, els quals van dir frases en les seves llengües d'origen. Es van reproduir fragments de cançons en àrab, castellà, eslovac, gallec, guaraní, portuguès, mongol i català. A més, es va aprofitar el moment per fer una lloança de les llengües maternes i de la diversitat lingüística.

F.R.