Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acció Fotogràfica Ripollet guanyadora de la 3a Lliga Catalana de Fotografia 2012

L'Agrupació Fotogràfica Ripollet va ser l'entitat guanyadora de la Revetlla de la 3a Lliga Catalana de Fotografia 2012, celebrada al Poliesportiu de Ripollet, el dissabte, 16 de juny. L'entitat, amb 4 anys d'existència, va quedar en primera posició amb 793 punts, aconseguits gràcies a les bones classificacions que han anat obtenint els treballs dels seus socis al llarg del concurs de la temporada.

La vetllada, organitzada per Acció Fotogràfica Ripollet i la Federació Catalana de Fotografia, va comptar amb l'assistència de 140 persones, representants de 14 associacions de fotografia d'arreu de Catalunya. En total, es van lliurar 20 premis, als 10 millors fotògrafs i a les 10 millors entitats. La Revetlla fotogràfica va començar amb un sopar, amenitzat pel monologuista Alberto Castro; el passi d'un audiovisual de les 7 anteriors temporades i ball. L'emoció es va mantenir fins al final i en proclamar-se la victòria d'Acció, els seus socis van esclatar d'alegria al voltant del pletòric president de l'entitat, el fotògraf local Joan Serrano.

Van participar en el lliurament de premis Rosa Martín, Regidora de Cultura; Xavier Peñarando, regidor d'Esports; Joan Fandos, regidor de Comerç i Turisme; José Antonio Andrés Férriz, president de la Federació Catalana de Fotografia; Joan Serrano, president d'Acció Fotogràfica Ripollet, com a amfitriona de l'acte i el president de la Confederació Espanyola de Fotografia, Joan Palmer.

PREMIATS 3A LLIGA CATALANA DE FOTOGRAFIA

ENTITATS
1. Acció Fotogràfica Ripollet
2. Agrupació Fotogràfica Tallers d'Arts i Oficis de Berga
3. Foto Film Calella
4. Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica Sant Feliu de Guíxols
5. Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica Blanes
6. Club Fotogràfic Badia del Vallès
7. Agrupació Fotogràfica de Catalunya
8. Agrupació Fotogràfica d'Igualada
9. Club Fotogràfic Manlleu
10. Secció Fotogràfica Grup d'Estudis Sitgetans

AUTORS
1. Josep Xoy Soler
2. David Ribera Cos
3. Jordi Gallego Caldas
4. Manuel Estrada Navidad
5. Toni Fernández Cuenca
6. Hugo Morbelli
7. Javier Castro Cordero
8. Juan Cordero Ruiz
9. Jordi Marcó Bàrcena
10. Joaquim Bigas Quintana