Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la campanya 'Planta cara a la calor!'

Coincidint amb l'arribada de l'estiu i les altes temperatures, l'Ajuntament de Ripollet, a través de la Regidoria de Salut Pública, posa en marxa un any més la campanya Planta cara a la calor!. Aquest estiu, la campanya compta amb la col·laboració del grup Serhs i dels laboratoris Avène. Es repartiran mostres de crema fotoprotectora i ampolles d'aigua entre la població de més risc, els infants i la gent gran, així com ventalls i informació per evitar els efectes de l'onada de calor i l'exposició solar inadequada.
A banda d'aquests elements, i per tal de facilitar a la població els consells bàsics per gaudir de l'estiu amb més salut, el proper dia 19 de juny, des de les 9.30 h i fins a les 13 h, es farà una intervenció comunitària al vestíbul del Mercat Municipal (Plaça Pere Quart, s/n).

Aquest taller comptarà amb la presència dels tècnics de la Regidoria de Salut Pública i de personal d'infermeria dels Centres d'Atenció Primària de Ripollet. A banda de donar consells per combatre l'onada de calor i promoure una adequada fotoprotecció, en aquest espai també es facilitarà informació relacionada amb la revetlla de Sant Joan.

F.R.