Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Centenars de nens clausuren el curs esportiu extraescolar

Aquest dissabte, durant tot el matí, al poliesportiu municipal, es va celebrar la clausura de l'esport extraescolar, que enguany va compar amb dos convidats d'excepció: els olímpics Rubén López i Sara Ramírez, que van entregar els premis a la part final de la festa.
La festa, que va donar el tret de sortida a la temporada d'estiu, va aplegar més d'un miler de nens i nenes de Ripollet que van gaudir d'activitats esportives, inflables esportius i jocs a les piscines exteriors, que també comptaven amb inflables aquàtics gegants.

Comiat als olímpics
En aquest marc, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, i el regidor d'Esports, Xavier Peñarando van voler fer un reconeixement a Sara Ramírez i Rubén López, dos atletes de Ripollet, que participaran a les Olimpíades de Londres en Tennis Taula i Gimnàstica, respectivament. Parralejo va donar sort als atletes i els va agrair el seu esforç que, segons va declarar, "els fa que siguin un exemple per a tots els nens i nenes de Ripollet, ja que demostren que qui treballa per un somni l'acaba aconseguint".

F.R.

Foto:
- Activitats a la pista de tennis.
- recepció amb els olímpics
- Activitats amb inflables.