Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Epidemic Dance SHow estrena nou espectacle al Teatre Auditori

El grup Epidemic Dance Show estrena el seu nou espectacle Colours amb dues úniques funcions els propers 15 i 16 de juny, a les 19.30 hores, al Teatre Auditori de Ripollet. Després de fer un repàs d'algunes de les etapes més rellevants de la vida amb l'espectacle Vivo, i de fer una recerca pels sentiments i sensacions del passat amb Almas, Epidemic Dance Show torna als escenaris amb Colours. Les entrades per 'Colours' es poden adquirir els mateixos dies de l'estrena al Teatre Auditori. El preu és de 6 euros.
En aquesta ocasió, els ballarins faran que el públic s'endinssi en una nova llegenda sobre la simbologia i l'efecte dels colors en la vida. Sota el fil conductor dels colors, es podran veure diverses coreografies d'estils tan variats com la dansa contemporània, funky, break-dance, hip-hop, entre d'altres.

Epidemic Dance Show neix de la fusió de dues entitats: Skamarlà Crew i Urban Show. Tots els integrants del grup són ballarins de Ripollet. El seu debut va ser amb l'espectacle Vivo, del qual es van oferir també dues representacions al Teatre Auditori. A més, l'entitat va actuar en la Festa Major de 2010 a la plaça Pere Quart, assolint un gran èxit.

F.R.