Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lliurats el premis de recerca de batxillerat 2012

El Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental va lliurar, dimarts 29 de maig, els premis als millors treballs de recerca de Batxillerat, que enguany arriben a la desena edició. L'acte, coorganitzat pels ajuntaments de Ripollet, Montcada i Santa Perpètua, va tenir lloc en aquesta ocasió al Centre Civic El Vapor de Santa Perpètua i va comptar amb un total de 18 guardons.

Van assistir-hi l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia; l'alcaldessa de Montcada, Maria Elena Pérez i l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, acompanyat de la regidora d'Educació, Mar Viera, a més de la Directora Adjunta dels Serveis Territorials, Empar Garcia, entre d'altres autoritats, així com pares, mares i alumnes.

L'objectiu dels premis és fomentar l'esperit investigador del joves, perquè vagin descobrint la seva visió del món. Cada any se seleccionen dos treballs de cada institut, un de temàtica local i un de general. En un ambient de celebració, la desena edició va concloure amb una actuació del cor de gòspel de l'Escola Municipal de Música i dansa de Santa Perpètua. Però també va haver espai de reivindicació, per reclamar que s'aturin les retallades en l'àmbit educatiu i aquests premis tinguin continuïtat.

Foto: La delagació local de premiats, acompanyats per l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, i la regidora d'Educació, Mar Viera.