Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club Tennis Taula Ripollet organitza el Campionat de Catalunya Aleví i Juvenil

Els propers 2 i 3 de juny, el Club Tennis Taula Ripollet organitza, per segon any consecutiu, el Campionat de Catalunya Aleví-Juvenil de Tennis de Taula. Al voltant de 250 jugadors i jugadores de tota Catalunya es donaran cita durant el cap de setmana al Pavelló Municipal Joan Creus per decidir els campions de Catalunya d'aquestes dues categories. A banda de la competició, l'objectiu del club és fer d'aquest esdeveniment una festa del tennis taula tant per als participants, com per als seus acompanyants i la població en general.
Desprès de l'èxit aconseguit l'any passat, la Federació Catalana de Tennis Taula ha renovat la seva confiança en el club ripolletenc, signant un conveni tri anual, juntament amb l'Ajuntament i el Patronat Municipal d'Esports, per tal d'organitzar el campionat fins el 2014, any en que el CTT Ripollet compleix 60 anys.

L'objectiu del club és combinar l'esport de competició i l'esport de lleure. Per això, ha programat activitats paral·leles, com un torneig per a no federats, un torneig per a la integració de discapacitats psíquics, tallers infantils, una tómbola solidària, tennis taula virtual (wii) o jocs amb el robot del club. Aquesta darrera activitat formarà̀part del programa de la 1a Fira al Carrer Ripo Fira't, el 3 de juny, en col.laboració amb la Unió de Botiguers de Ripollet. D'altra banda, tant a la cerimònia d'inauguració com de lliurament de premis, hi participaran activament l'entitat Rhytm'N'Moyo i el Gimnàs Bun Kay (consulteu programa adjunt).

Foto 1 i 2 cedides pel CTT Ripollet.

Foto 3: signatura del conveni de col·laboració, que es va realitzar el passat dia 30 de maig a les oficines del Patronat Municipal d'Esports. Van signar per part de la Federació Catalana, Joan Arnau, president; per part del Club de Tennis Taula Ripollet, el seu president, Romà López; i per part del PAME, el regidor d'Esports, Xavier Peñarando. Cedida pel PAME.

R.H.