Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cloenda del programa educatiu EduArt

El Patronat Municipal de Cultura, amb la col·laboració de la Regidoria d'Educació a través del Pla Educatiu d'Entorn, ha organitzat la cloenda del programa d'arts visuals i d'arts escèniques de projecte EduArt. Aquest és un programa d'educació artística que es fa en algunes escoles de Ripollet fora de l'horari lectiu i conduït per professionals amb una visió contemporània. Enguany han participat a l'EduArt prop d'un centenar de nens i nenes. En aquest marc, el proper dimarts, 29 de maig, comença el Certamen de Teatre Infantil.
L'objectiu d'aquesta activitat és veure el treball que han fet els alumnes del programa d'arts escèniques del projecte EduArt, així com apropar les arts escèniques a les famílies i fomentar la creativitat en totes les seves vessants. Les representacions tindran lloc el 29 i 30 de maig, i el 4 de juny. El programa serà el següent:
  • 29 de maig: escola Anselm Clavé. A les 15h, La clau misteriosa, i a les 15.45h, La Clínica dels embolics.
  • 30 de maig: escola Enric Tatché. A les 15h, El bosc dels nens perduts, i a les 15.45h, Connexions interplanetàries.
  • 4 de juny: escola Josep M. Ginesta. A les 15h, L'herba de Ginko, i a les 15.45h, Atrapa els 30.
Finalment, la cloenda del Certamen de Teatre Infantil serà el proper 14 de juny, a les 17.30 hores, al Teatre Auditori.

Arts Visuals

Així, la setmana passada es va inaugurar l'exposició Animacions. Conferint el moviment, a la Sala d'Art del Centre Cultural. La mostra ha estat realitzada pels alumnes que participen a l'EduArt de les escoles Gassó i Vidal i Enric Tatché. L'exposició és el resultat d'un procés durant el qual s'han desenvolupat diverses propostes fonamentades en conferir moviment als objectes.

F.R.

Foto:
- Cloenda de l'any passat.