Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'equip de govern retreu al Compromís voler sembrar dubtes sobre la seva gestió

En resposta a les crítiques del CpR sobre la gestió econòmica de l'Ajuntament i la concertació d'un crèdit per pagar a proveïdors, l'equip de govern ha contestat que "malgrat els esforços que fa el grup municipal del COP-CpR per sembrar dubtes, els números de l'Ajuntament estan ben clars, sanejats i superen qualsevol auditoria". En nota de premsa, la regidora d'Hisenda, Inma Viera, ha afirmat que "els comptes de l'Ajuntament, no tant sols compleixen amb les indicacions legals, sinó que resisteixen qualsevol comparació amb els municipis similars al nostre".

Viera ha retret al Compromís "voler sembrar dubtes" i de fer "afirmacions que són, com a mínim, perilloses". En aquest sentit ha argumentat que "quan diu que l'Ajuntament tenia amagat el deute a proveïdors per un import de 850.000 euros, el COP sap perfectament que, si la Generalitat pagués els 4 milions d'euros que li deu a l'Ajuntament, no hi hauria cap tipus de deute amb els proveïdors".

Finalment, ha advertit al COP-CpR que, tot i estar d'acord en què "cal un nou model de finançament municipal, un model que sàpiga diferenciar entre els municipis que gestiona bé la seva economia i els que no", on "no hi haurà acord serà en la seva proposta de desobediència a les lleis, d'insubmissió a la normativa. El govern municipal compleix i complirà totes les lleis, fins i tot aquelles que no li agraden".

FOTO: Inma Viera, regidora d'Hisenda (PSC)