Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CpR lamenta que la contractació del crèdit per pagar proveïdors perjudicarà als ciutadans

El COP-Compromís per Ripollet ha criticat, en nota de premsa, la recent aprovació d'un crèdit de 850.000 euros per fer front al pagament a proveïdors de l'Ajuntament. Tot i que el grup de l'oposició ha volgut deixar clar que no discuteix la liquidació de factures pendents, ha retret a l'equip de govern que fa de "simple corretja de transmissió de les imposicions que l'hi arriben" i ha advertit que el crèdit només beneficiarà als bancs i que generà més despesa i "més retallades de serveis i augments de taxes a nivell municipal".

En el mateix escrit, ha qüestionat la gestió econòmica realitzada per l'equip de govern, manifestant que "presumien d'unes finances impecables cada cop que parlaven" quan "el deute de 850.000 euros el tenien ben amagat" i han afegit que "podem constatar que era mentida que els comptes fossin tant impecables".

Finalment, el Compromís ha advertit que "calen mesures més valentes, de cerca de polítiques alternatives i de desobediència davant polítiques que posen en risc els nostres drets i les nostres vides". En opinió del CpR, "mentre les institucions no facin aquest canvi seguiran quedant en fora de joc, davant la gran vitalitat que està demostrant una ciutadania cada cop més desobedient davant les injustícies i més autoorganitzada en assemblees, plataformes, associacions i cooperatives".

D'altra banda, el CpR també ha mostrat el seu suport a la recent vaga de l'ensenyament i com a integrant de les Candidatures Alternatives del Vallès ha demanat la retirada de les retallades en aquest sector i l'increment de la inversió en educació.

FOTO: A primera fila, els regidors del grup COP-CpR.