Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PP de Ripollet endega una campanya informativa sobre le reformes del govern central

Sota el lema 'Reformes: Garantia de futuro #laverdad', el Partit Popular de Ripollet ha posat en marxa diverses accions informatives amb l'objectiu que "les dades i el contingut real de les reformes que estem portant des del govern central arribin a tots els ciutadans", han assegurat en nota de premsa. Així, tant de forma presencial, a l'oficina ciutadana de la seva seu, com a través de telèfon i correu electrònic, la formació facilita aquelles dades relatives a les reformes que el ser partit està impulsant en diversos àmbits.
Educació, sanitat, reforma laboral, dèficit públic i reforma del sistema financer són els temes que el PP explicaa particulars, comerciants i entitats. Així, tal i com explica el PP, en aquesta iniciativa també s'inclouen "plans tan imporants i que ens afecten directament als municipis com el Plan de pago a proveedores".

A la seva web han afegit una petita explicació i l'enllaç de la informació amb tots els continguts, així com al seu blog. Les consultes i suggeriments també es poden realitzar a través de correu electònic (oficinaciudadana@hotmail.com) i per telèfon (695 194 960 ).

Foto arxiu: regidors i membres de l'executiva del PP.

R.H.