Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de l'EduArt donen vida a la seva imaginació

Fins al dia 31 de maig, la Sala d'Art del Centre Cultural acull l'exposició Animacions. Conferint el moviment. Es tracta dels treballs del programa d'art visuals del projecte EduArt, que enguany s'ha realitzat als col·legis Gassó i Vidal i Tatché. Els alumnes han creat una sèrie de personatges imaginaris, però relacionats amb Ripollet, i els han donat vida gràcies a la tècnica del Stop Motion.
A l'exposició es pot veure, per parts, el procés de treball que han fet els alumnes, dividit en diferents espais: una presentació d'ells mateixos, el treball de què significa el moviment i com fer moure els objectes amb la tècnica de Stop Motion, els treballs en paper i plastilina dels personatges que han creat i finalment el muntatge de vídeo amb els treballs realitzats. Es tracta de sets fotogràfics, per a què els pares i mares també puguin entendre quin es el treball que s'ha fet.

Enguany el projecte compta amb diferents plans educatius, pensats per arribar a tot el municipi. Així, els dissabtes es faran visites guiades als grups familiars, encara que els seus fills no hagin participat de l'EduArt i entre setmana es faran visites guiades als centres educatius que així ho sol·licitin.

F.R.