Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL COP-CpR presenta una queixa al Síndic sobre els pisos de protecció oficial

El passat 24 d'abril, l'oficina del Síndic de Greuges de Catalunya va visitar Ripollet per tal d'atendre les queixes de ciutadans i entitats referides a l'administració pública. El COP-CpR va aprofitar la seva presència per exposar el que consideren un "greu problema que tenim a Ripollet on existeixen més d'un centenar de pisos de protecció oficial ja construïts de les promocions de l'IMPSOL a la zona Pinetons i que continuen buits".
El regidor del CpR, Antoni Pijuan va assegurar, quant a la gestió del tema per part de l'IMPSOL, que "hi ha una manca de voluntat en solucionar-ho, ja que es neguen a acceptar qualsevol iniciativa que vagi per un altre camí" recordant la moció on es demanava que els habitatges passessin a règim de lloguer. El grup de l'oposició també denuncia "el silenci per part de l'equip de govern", tot assegurant que no busquen cap solució i que prefereixen que no surti a la llum.

Tal i com recorda el COP-CpR, el Síndic ha de vetllar pel bon funcionament de l'administració i perquè es respectin els drets de les persones. En aquest sentit, Pijuan assegura que "ens trobem davant d'una situació on no s'està garantint el dret a l'habitatge de les persones, en especial dels col·lectius més vulnerables" i afirma que s'estan avantposant els interessos immobiliaris als dels ciutadans.

Foto: Antoni Pijuan, durant el Ple d'abril.

R.H.