Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 15M acampa a Ripollet per lluitar contra les retallades

La Coordinadora d'Assemblees del Vallès Occidental ha organitzat una marxa per la comarca, entre el 4 i el 12 de maig, entre Viladecavalls i Plaça Catalunya. L'objectiu és caminar al llarg del Vallès Occidental, per tal de convocar poble a poble a la mobilització del 12 de maig, una manifestació internacional del moviment 15M. Aques dimecres, 9 de maig, van acampar a Ripollet.
Durant la marxa, s'estan fent assemblees diàries a les localitats per les que passen, acampant a Viladecavalls, Terrassa, Sentmenat, Sabadell, Badia del Vallès, Ripollet, Santa Perpètua i Montcada i Reixac. La participació en aquestes assemblea ha oscilat entre les 200 persones, en els pobles més grans com ara Terrassa o Sabadell i la cinquantena en casos com Badia o Santa perpètua. Un cop a Ripollet, durant la trobada es va fer la lectura del manifest de la coordinadora i es van tractar temes de caracter local quan a dificultats de les empreses o l'atur.

Durant el recorregut, també estan fent un 'llibre de pobles', on es recullen les inquietuds, malestars, problemes, solucions, alternatives i denúncies, entre d'altres, aportades per entitats o persones a títol individual que vulguin participar. L'objectiu és lliurar-lo al Parlament quan arribin a Barcelona.

F.R.

Foto:
- Alguns participants a la plaça de Pere Quart de Ripollet.
- El 'Llibre de Pobles'