Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Racó de lletres locals dobla les vendes de l'any passat

En la seva setena edició, el Racó de lletres locals ha rebut una gran acollida per part dels lectors de Ripollet. Centenars de persones es van acostar a l'espai, principalment durant el matí del diumenge, 22 d'abril, durant el Sant Jordi a la Rambla, on tots els autors locals que presentaven novetats van signar les seves obres. Les vendes de llibres s'han incrementat respecte l'any passat en més d'un 50%, essent les novetats els títols més venuts, especialment Simiocràcia, d'Aleix Saló.
També han tingut vendes molt significatives Secrets de guerra, de Nicolás Valle; Un sueño caótico, d'Enrique Martínez; Soñaron con ser escritores, del Grup Arc de Sant Martí; Vidas y apariencias, de Lluïsa Sallent, i Rostros, de Valentín Roma.

Segons els propis organitzadors, la implicació dels autors amb el Racó de lletres locals és la base d'aquest projecte i l'edició 2012 és una bona prova d'això. Gràcies a la seva participació, aquest any s'han pogut incrementar les activitats i el Racó de lletres locals no s'ha limitat a obrir espai en el Sant Jordi a la Rambla i durant la Diada de Sant Jordi, sinó que ha organitzat la presentació de tres títols durant els dies previs a la Diada de Sant Jordi.

Aquest és el setè any que s'organitza el Racó de lletres locals, un espai que vol promoure la difusió de llibres realitzats per autors de Ripollet o de temàtica local. Any rere any, el Racó s'ha anat consolidant, gràcies al treball voluntari de tots els autors i editorials que en formen part. És un projecte col·lectiu que cada vegada més forma part del Sant Jordi local de Ripollet.

R.H.