Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Patronat de Cultura publica les bases del concurs de cartells de Festa Major

El Patronat Municipal de Cultura fa públiques les bases del Concurs de Cartells de la Festa Major de Ripollet que tindrà lloc del 24 al 27 d'agost de 2012. El PMC i la Comissió de la Festa Major han estat treballant conjuntament per tal d'elaborar les bases del certamen que, enguany, incorpora algunes novetats. Tots aquells que estigui interessats, el termini per participar serà a partir d'ara fins el proper 16 de maig.
Com és habitual, cada participant haurà de presentar una proposta de dos cartells de disseny gràfic. Un serà per anunciar la Festa Major en general i l'altre serà una adaptació per donar publicitat a l'espai jove Gibrelleta, inclòs dins del programa d'actes de la festa. Els elements identificatius del cartell de la Gibrelleta i les bases del concurs es podran trobar al web ripollet.cat.

Una de les novetats és que tots els treballs inèdits s'hauran de presentar en format de CD, i no en cartró ploma com en les anteriors edicions, al Registre General del PMC (Rbla. Sant Jordi, 2-4, 08291-Ripollet) en horari d'oficina. El CD haurà d'anar acompanyat d'un pseudònim i d'un sobre tancat amb les dades identificatives: nom i cognoms de l'autor/a, l'edat, l'adreça i el telèfon de contacte.

Una altra de les novetats és que la imatge guanyadora sortirà d'una votació popular que es realitzarà a través d'internet a ripollet.cat. La Comissió de la Festa Major i un representant de la Gibrelleta seleccionaran 3 propostes d'entre totes les presentades. Aquestes 3 propostes es mostraran al web municipal del 18 al 24 de maig a les 19 hores per tal que la gent les voti. El cartell més votat serà el que finalment en resultarà guanyador. El veredicte es donarà a conèixer el 24 de maig, a les 20 hores, al Centre Cultural. El guanyador rebrà un premi de 600 euros. Degut als reajustaments pressupostaris, l'import del premi aquest any s'ha reduït respecte les anteriors edicions. Si les obres presentades no reunissin la qualitat suficient, l'organització es reserva el dret de declarar el certamen desert.

F.R.

Foto:
- Alguns dels treballs presentats l'any passat.