Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El món local socialista reivindica el seu paper

Uns 600 representants del món local socialista a Catalunya, entre ells l'alcalde i alguns regidors de Ripollet, van participar el passat dissabte, 21 d'abril, a la jornada 'Des dels Municipis construïm Catalunya', celebrada a Sant Joan Despí. La trobada va estar presidida pel Secretari de Política Municipal del PSC i Alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, que va presentar el Pla de Mandat de la Secretaria i les accions de suport als grups municipals socialistes.
Durant el seu parlament, Bustos va reivindicar "el paper protagonista del mon local per donar respostes i solucions a les noves necessitats i problemàtiques de la ciutadania mitjançant un finançament just que no comprometi i limiti la seva autonomia", així com "l'oposició frontal socialista a la supressió de municipis" proposant alternatives com "la mancomunació de serveis".

El Primer Secretari del PSC, Pere Navarro, per la seva part, va demanar "reivindicar el món municipal socialista, una reivindicació ferma de les nostres idees i model de societat, que és el contrari del que estem veient, un model que ens porta a la misèria, que retalla, on els rics són cada vegada més rics i els ciutadans de classe mitjana són cada vegada més pobres. I sense ni un missatge de reactivació econòmica".

R.H.