Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova edició del Sant Jordi a la Rambla

Les entitats locals són les grans protagonistes d'aquest Sant Jordi a la Rambla. En aquest marc mostren i donen a conèixer les activitats que fan, a part de vendre roses i llibres. A part però algunes d'elles sempre ofereixen activitats per enriquir una mica més la jornada. Enguany, com a novetat, la CRAC, organitzadora del Sant Jordi a la ambla, ha proposat una Marató d'activitats de totes les entitats, al pati del Centre Cultural.
L'Oficina de Català ha organitzat per aquest Sant Jordi l'activitat 'un llibre per un llibre'. Així, Les persones que vulguin poden portar llibres, escrits en català, a la parada i intercanviar-los per d'altres que els agradin més. Per la seva part, la Unió de Botiguers, a la una del migdia, escollirà el guanyador del llibre electrònic d'entre totes les butlletes que els ripolletencs han pogut recopilar dels comerços de l'associació.

Acció fotogràfica Ripollet també participarà de la festa amb el primer concurs infantil de fotografia, sota el lema de 'La rosa i el llibre' i la 4a sortida fotogràfica popular. Per participar a aquesta activitat cal dirigir-se al mateix estant de l'entitat el mateix diumenge. Ripollet Sardanista també participa de la festa amb una ballada de sardanes a les 12 de migdia i La Careta teatre farà tallers i activitats relacionades amb el teatre durant tot el dia.

A les cinc de la tarda serà el torn de la colla de Gitanes que farà una actuació a la mateixa rambla. Finalment, també hi serà present la mostra gastronòmica, que començarà a partir de 2/4 d'11 a la plaça del Molí, organitzada pel Gremi d'Hosteleria. La Fira d'entitats i artesania començarà a partir de les 10 del matí al llarg de la rambla de Sant Jordi. Hi haurà inflables pels més petits, cercavila de grallers a la una del migdia. Tancarà la festa el grup de rumba catalana '4 de la cera', a partir de les sis de la tarda.

F.R.