Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou taller adreçat a les famílies organitzat per la Regidoria d'Educació

El proper dijous, dia 19 d'abril, la Regidoria d'Educació, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza un taller amb el títol Com eduquem la Llibertat?. Aquest taller està adreçat a pares, mares, educadors, adolescents i famílies a partir de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d'ESO.
El taller, que tindrà una durada de dues hores, des de les 18 fins a les 20 h, és una proposta formativa per a tractar els límits, l'autonomia i les dependències. Al mateix temps, pretén ser una activitat divertida i reflexiva per educar el desig i la necessitat, per atendre els conflictes i activar solucions; un temps i un espai per a millorar la comunicació, l'expressió i per afavorir la relació entre pares i fills, educadors i alumnes.

El taller presenta el tema des de la teatralitat, divertida i directa, que permet posar el públic en relació amb el tema i amb els personatges des de l'obertura i la confiança. Posteriorment es crea un marc de participació, atenent les necessitats i característiques del grup, les seves formes d'expressió i de comunicació més properes, per acompanyar-lo en la reflexió i l'anàlisi.

F.R.