Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Valentín Roma presenta Rostros a Ripollet

Aquest dilluns, 16 d'abril, la Biblioteca Municipal va acollir la presentació del llibre Rostros, una obra d'assaig sobre art, escrit pel ripolletenc ja internacional, Valentín Roma. A la presentació van participar, a part del propi autor, Àngels Leiva, del Racó de les Lletres Locals i Montse Frisach, periodista i especialista en art.
Frisach va destacar durant la presentació que "l'obra de Roma és un llibre molt treballat i molt ben escrit". Montse Frisach, que va coincidir amb Roma quan aquest va encarregar-se del pavelló de Catalunya a la biennal de Venècia, va destacar el "treball exhaustiu de recerca de tots els rostres que apareixen en l'obra".

Valentín Roma també va compartir amb el públic com ha estat el procés de creació d'aquesta obra d'assaig "a la que he dedicat moltes hores, tot i que jo em considero un escriptor dominguero i de nit". Roma també va anunciar que ja està treballant en dues obres més, que vol publicar de forma simultània i que té tancat el compromís de fer-ne una quarta.

La darrera presentació serà, el dijous, 19 d'abril. El periodista Nicolás Valle visitarà Ripollet per presentar Secrets de Guerra, sobre la seva experiència a diversos conflictes bèl·lics. El Racó de lletres locals obrirà durant el Sant Jordi a la Rambla, el diumenge, 22 d'abril, així com la Diada de Sant Jordi, a la plaça de Pere Quart.

F.R.