Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carme Chacón es reuneix amb alcaldes i alcaldesses del Vallès

El passat divendres, 13 d'abril, els diputats al Congrés dels Diputats, Carme Chacón i Carlos Corcuera, van mantenir una trobada amb alcaldes i alcaldesses socialistes de la Federació del Vallès Occidental Sud, entre ells l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, així com caps de llista municipals, per parlar dels Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2012. Els representants vallesans van expressar a Chacón i Corcuera la seva preocupació per les "greus mancances en tots els àmbits, i especialment en la inversió", que reflecteixen aquests pressupostos.
Carme Chacón, per la seva part, va destacar que "són uns pressupostos dictats pels mercats i per Brussel·les, danyosos per a la ciutadania espanyola". La diputada socialista també creu que els municipis catalans surten particularment castigats en aquests pressupostos "perquè no hi ha inversions necessàries, especialment en infraestructures de transport".

L'objectiu d'aquesta trobada, tal i com va explicar Paco Bustos, primer secretari de la Federació Vallès Occidental Sud, era "fomentar la relació directa de qui millor coneix el territori amb qui els representa davant el govern de l'Estat". Bustos, a més, ha culpat els actuals governs de Catalunya i Espanya de voler "canviar el model de societat, deixant sense drets ni cobertures socials a la ciutadania".

R.H.