Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Surt a la venda Simiocràcia, el nou llibre d'Aleix Saló sobre la crisi

Aquest dijous, 12 d'abril, surt a la venda, a llibreries i online, el nou llibre d'Aleix Saló. Es tracta de Simiocràcia, crònica de la Gran ressaca econòmica. Un llibre precedit d'un gran èxit a internet. Prop de 500.000 persones han vist ja el book trailers de Simiocràcia, on Aleix Saló torna a la càrrega desprès d'Españistan i on explica la seva particular visió de l'actual situació econòmica.
Aleix Saló presentarà Simiocràcia al Racó de les lletres locals, que obrirà durant el Sant Jordi a la Rambla, el diumenge, 22 d'abril, així com la Diada de Sant Jordi, a la plaça de Pere Quart.

Les causes de la crisi. Els antecedents de la crisi. Els efectes de la crisi. La corrupció irracional. La involució social. El govern disfuncional. Ha arribat la simiocràcia! Polítics, banquers i especuladors són els protagonistes d'aquest llibre, que parteix de la idea de que aquells que ens dirigeixen podrien ser simis.

Aleix Saló (Ripollet, 1983) va publicar el seu primer llibre l'any 2009, Fills dels 80: La generació Bombolla (Glénat). Aquest mateix any va inaugurar la seva primera exposició a Barcelona, CervezaBierAmigo i, el març de 2010, va exposar a Madrid Madrilona, una mostra sobre la relació entre Madrid i Barcelona, vista des de la sàtira. El seu segon llibre, Españistán: este país se va a la mierda (Glénat, 2011) ha estat un gran èxit de vendes. També ha publicat les seves tires còmiques a la Revista de Ripollet, El Jueves i als diaris Avui i Público, entre d'altres.

R.H.