Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obre el període de sol·licitud de beques de menjador i material escolar

El proper dilluns, 16 d'abril, s'obre el període de presentació de sol·licituds de beques de menjador i material escolar dels alumnes d'educació infantil i primària, atorgades pels Serveis Socials de l'Ajuntament, amb el suport del Consell Comarcal. Aquestes van adreçades a infants empadronats a Ripollet, que cursin els seus estudis tant a centres públics com concertats, de famílies amb dificultats econòmiques.
La documentació es facilita a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, Serveis Socials, als centres educatius i a través d'aquesta web. La presentació d'instàncies és del 16 d'abril i 4 de maig a l'OAC. Aquest curs hi ha 236 alumnes amb beques de menjador. Les noves ajudes van de parcials a totals. Quant a llibres i material escolar són entre 45 i 140 euros, segons els casos.

D'altra banda, en el marc del procés de preinscripció i matriculació per al proper curs 2012-2013, la regidoria d'Educació ha organitzat una xerrada sobre preinscripció a les Escoles Bressol de Ripollet. Aquesta tindrà lloc el 18 d'abril, al Centre Cultural, a partir de les 18 h i comptarà com a ponent amb Anna Salvatella, directora de les escoles bressol La Rodeta del Molí i La Verema.

El dijous, 19 d'abril, a les 18 h al Centre Cultural, se celebrarà el taller 'Com eduquem la Llibertat?', organitzat també per la Regidoria d'Educació. Aquest va adreçat a pares, educadors i adolescents a partir de 5è de primària. L'activitat tractarà, a través de la teatralitat, com gestionar els límits, el desig i la necessitat, així com l'educació emocional afectiva en valors. L'acte és obert i no cal inscripció.