Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

25 anys de la caminada a Montserrat

Com cada any, el Centre Excursionista de Ripollet organitza la Caminada Ripollet-Montserrat, que enguany arriba a la seva XXV edició i que se celebrarà el dia 15 d'abril de 2012. Les inscripcions es podran fer fins el 13 d'abril, a la recepció del Centre Cultural, de les 19 a les 21 hores i el 14 d'abril de 10 a 13 hores. També es poden inscriure el mateix diumenge, abans de la sortida, prevista a les 5 de la matinada des del parc del Riu Ripoll. Els preus de les inscripcions són els següents:
* Socis, 16 euros amb bus i 10 euros sense bus.
* No socis, 18 euros o 12 si és sense bus. Aquest preu tindrà un suplement de 2 euros, si la inscripció es fa el mateix dia de la sortida.

La inscripció dóna dret al full de ruta, informació sobre el recorregut, una samarreta commemorativa, avituallaments i, pels que l'acabin, un record acreditatiu que es donarà a la arribada a Montserrat. Per a qualsevol informació, poden consultar la web del Centre Excursionista.

Exposició

Amb motiu de la celebració dels 25 anys de la caminada, del 7 al 20 de maig el Centre Cultural de Ripollet acollirà una exposició commemorativa.

F.R.