Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal atorga una subvenció pel transport adaptat

Aquest ha estat un dels acords més destacats de la Junta de Govern del 20 de febrer, on també es va prorrogar el conveni del servei d'atenció domiciliaria. Es tracta d'una subvenció que supera els 30.000 euros.
Altres sessions:

JGL del 13 de febrer
  • S'aprova encarregar a la Brigada Municipal la instal·lació del punt de parada de tornada de la línia N62 de transport nocturn entre Barcelona-UAB-Sant Cugat, al carrer de Sant Jaume, 71.

JGL del 20 de febrer
  • Es ratifica el conveni de pràctiques de 2007 amb l'Escola d'Arxivística i Gestió de Documents de la Fundació de la Universitat Autònoma de Barcelona i s'acorda la realització de 400 hores de pràctiques externes d'un alumne a l'Arxiu Municipal.
  • S'aprova el conveni de pràctiques amb la Facultat de Dret de la UAB, per a la realització de 120 hores de pràctiques al departament de Serveis Municipals.
  • Es prorroga per un any el contracte amb la mercantil Hogar Servicios Sociosanitarios SA, així com la revisió de preus, per a la realització del servei d'atenció domiciliària de l'Ajuntament.
  • S'accepta una subvenció de 31.556,39 euros del Consell Comarcal, en concepte de transport adaptat 2011.

JGL del 5 de març
  • S'aprova un conveni de pràctiques amb la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona, per a la realització de pràctiques a la Biblioteca Municipal, entre març i setembre de 2012.
  • S'adjudica el contracte de servei de manteniment de barreres i altres dispositius electrònics de l'aparcament del Molí, a l'empresa Maquinària, Estacionamientos y Parkímetros SL, per termini d'un any. El preu total del contracte és de 4.291,90 euros.
F.R.