Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nova Comissió de Festa Major comença a treballar

La Comissió de la Festa Major ja ha celebrat la seva sessió constitutiva després de les eleccions on es van triar els nous membres que la integren. Seguint amb el tarannà dels darrers anys, la nova Comissió vol continuar amb l'establert fins ara; un model que s'ha consolidat gràcies a la implicació de les entitats locals. En aquest sentit, com ja és habitual i amb l'objectiu de fomentar la participació i el treball conjunt, el Patronat Municipal de Cultura ha enviat una convocatòria oberta a totes les entitats culturals, juvenils, cíviques i esportives de Ripollet que vulguin realitzar alguna activitat dins la Festa Major.
L'objectiu és garantir un repartiment proporcional dels recursos existents posats a disposició de les entitats per part de l'Ajuntament i fer una distribució dels actes durant els 4 dies de la Festa Major. Un cop recollides totes les propostes, la Comissió procedirà a la seva valoració. Les entitats tindran temps fins el proper 13 d'abril de 2012 per presentar la seva fitxa d'activitats degudament complimentada al registre del Patronat Municipal de Cultura. L'any passat, la Festa Major va comptar amb una seixantena d'actes, dels quals més de la meitat van estar realitzats per entitats i col·lectius del municipi.

Valoració
La reunió també va comptar amb la presència dels antics membres de la Comissió que van poder traslladar la valoració de la seva tasca en els 6 anys que han format part d'aquest òrgan. Tots els membres van coincidir en destacar el bon ambient que sempre s'ha mantingut, l'interès per treballar plegats i l'aprenentatge assolit durant aquest temps. Pel que fa al nou grup, també es va mostrar molt participatiu i amb ganes de treballar des del primer dia.

F.R.