Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Compromís demana al govern que rebutgi la Reforma Laboral

El COP-CpR presentarà una moció al proper Ple Municipal demanant que "l'Ajuntament es comprometi fermament a no aplicar cap de les mesures presentades en la nova reforma i que li siguin competents en la plantilla municipal". Segons ha declarat el grup de l'oposició, en nota de premsa, "en el cas que l'equip de govern a l'Ajuntament de Ripollet realment cregui que la nova reforma és un pas enrere als interessos dels treballadors i treballadores, el que ha de fer és un pas més enllà, procurant que aquesta tingui el mínim d'incidència possible".
El COP-CpR també ha anunciat que tornarà a presentar al Ple la moció que feia referència al retorn del 10% de l'IBI, que es va retirar a última hora en l'anterior Ple, perquè s'estava negociant amb la resta de formacions la manera de retornar l'import dins del marc legal establert.

Per al regidor del CpR, José Mª Osuna, "moltes vegades l'equip de govern es justifica dient que no pot incidir en determinats aspectes polítics perquè van més enllà de les pròpies competències. Aquestes dues mocions són exemples de l'amplia capacitat de maniobra que disposen els ajuntaments per poder esmenar certs criteris polítics".

D'altra banda, el grup del CpR també ha volgut fer una crida a la vaga del proper 29 de març, segons han declarat, perquè "davant la injustícia cal una resposta contundent de tots i totes".

F.R.

Foto:
- Osuna, durant un Ple Municipal.