Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde convoca els portaveus a una reunió extraordinària

L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, ha convocat una reunió extraordinària de la Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Ripollet pel proper dilluns, dia 19 de març. La pujada obligada de l'IBI, el finançament local i el possible canvi de data del proper Ple són els temes a tractar.
Així, en aquesta reunió, l'alcalde facilitarà als portaveus la informació sobre l'aplicació dels dos decrets aprovats pel Govern central que afectaran directament l'economia dels ajuntaments. D'una banda, el que obliga a incrementar un 10% el tipus de l'IBI i, d'altra, el que estableix la informació i els procediments necessaris per crear un mecanisme de finançament pel pagament a proveïdors. Aquest mecanisme inclou l'obligatòria concertació d'un crèdit i l'elaboració d'un pla d'ajust que s'haurà de portar a aprovació al Ple ordinari del mes de març.

En relació a la sessió ordinària del Ple, corresponent al mes de març, l'alcalde proposarà als portaveus canviar la data de celebració per no coincidir amb la convocatòria de vaga general del dia 29 de març.

Foto: l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo.

R.H.