Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la preinscripció escolar

El proper dilluns, dia 19 de març, a les 18 hores, a la Sala d'Actes del Centre Cultural, la Regidoria d'Educació, oferirà un teatre-fòrum sota el títol 'Educar és cosa meva... teva?', amb una representació d'una mitja hora i posterior debat-col·loqui dels assistents.
Amb aquest títol, al debat pretén tractar el tema de la corresponsabilitat de l'educació entre les famílies i l'escola. Aquesta activitat compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Primeres preinscripcions
El període de presentació de sol·licituds de preinscripció per al segon cicle d'educació infantil, primària i ESO, és a dir, des de P3 a 4t d'ESO, tindrà lloc del 19 al 30 de març. Recordem que totes les sol·licituds s'han de presentar al centre escollit en primera opció, amb excepció de les de les escoles bressol, que s'hauran de presentar al CIP. Els horaris definitius els poden consultar a l'apartat de preinscripció d'aquesta web.

Finalitzen les portes obertes
L'acte s'inclou dins el procés de preinscripció per al curs 2012-2013. En aquest marc, el passat dimecres, 14 de març, van finalitzar les jornades de portes obertes realitzades a les escoles i instituts de Ripollet, que es van iniciar a finals de febrer. Entre el 19 i el 22 de març es realitzaran les jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals.

R.H.