Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova oportunitat de fer la passejada-gimcana pel parc dels Pinetons

El proper diumenge, 18 de març, hi haurà una nova oportunitat de participar en l'itinerari interactiu pel parc dels Pinetons. Aquesta activitat serà realitzada per la Regidoria de Medi Ambient, a través de la Casa Natura. Ja es va dur a terme el passat 29 de gener amb una gran acollida, motiu pel qual s'ha cregut oportú repetir-la durant la nova programació de primavera.
La sortida de l'itinerari serà a la porta de les barbacoes del parc dels Pinetons, a les 11 hores. Des d'aquí, acompanyats per un educador de la Casa Natura, els participants recorreran els indrets més destacats del parc. Al llarg del recorregut, el grup haurà de realitzar algunes activitats lúdiques que els ensenyaran diferents valors d'aquest important espai verd. L'activitat que està pensada per participar en família, amb infants de totes les edats, tindrà una durada d'unes dues hores i acabarà a la pineda d'Els Pinetons.

Aquesta activitat és gratuïta, però requereix, de manera imprescindible, la inscripció prèvia, ja que les places es limiten a 25 persones. Les inscripcions s'han de fer al Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Per a més informació sobre el proper cicle d'activitats, es pot contactar al telèfon 93 256 22 20, de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores i de 15 a 18 hores; al correu electrònic activmuseuciencies@bcn.cat o consultant al web del museu: www.museuciencies.bcn.cat.

Està emmarcada dins el programa d'activitats als parcs i platges metropolitans que organitza l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb el Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Amb aquest programa, cada cap de setmana hi ha una activitat a un parc o una platja metropolitana diferent, amb l'objectiu de fomentar i donar valor als entorns més naturals que tenim a les ciutats i fomentar actituds de respecte envers ells.

F.R.