Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PP demana accions immediates al Patronat d'Ocupació per solucionar el problema de l'atur

El PP ha presentat en roda de premsa una moció, pel Ple del mes de març, sobre l'atur a Ripollet. El text demana, entre d'altres punts, que el govern crei un Pla Específic Ocupacional i que atengui a les famílies que tinguin ingressos per sota dels 1.000 euros.
Víctor Diéguez, portaveu del PP a Ripollet, va declarar aquest dilluns, 12 de març en roda de premsa que "aquesta petició respon a les alarmants dades d'atur al municipi". Segons van facilitar els populars "l'atur a Ripollet es troba per sobre del 19% i fins a dos punts per sobre que d'altres poblacions veïnes, com ara Barberà, Cerdanyola o Montcada".

Així, els populars han demanat que es redistribueixin diferents partides, com ara la fiança del Centre d'Atenció a la Gent Gran, que està aturat i que supera els 500.000 euros, cap al PMO. També sol·liciten la creació d'un Pla Específic Ocupacional, amb caràcter d'urgència, per a persones que portin més de cinc anys empadronades a Ripollet i que no superin els 1.000 d'ingressos per unitat familiar. Una altra de les peticions és obrir una nova partida per tal d'augmentar l'assessorament a les persones que estan buscant feina i establir incentius a empresses i comerços perquè s'instal·lin a Ripollet o augmentin la plantilla. Finalment, volen donar ajudes directes per a transport a persones que acreditin que realitzen aquests viatges per a fer alguna entrevista de feina.

F.R.