Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dia de les Dones: 101 anys reivindicant la igualtat

Des de que l'any 1911, quan es va realitzar la primera convocatòria del Dia de les Dones, el 8 de març ha anat ampliant el seu abast, arribant a molts països. Ripollet dedica tot un mes d'actes, que es van iniciar el passat dia 2, amb una sessió de contes a càrrec de Rosa Fité. Dijous, 8 de març hi haurà dues sessions de cinema, on les dones seran les principals protagonistes amb Pequeña Miss Sunshine i Criadas y señoras.
Les sessions es faran a les tres de la tarda, a l'Escola d'Adults i a les set, al Centre Cultural, respectivament. El proper dia 14 es farà una sessió de Chi-Kun al Centre Cultural, a partir de les sis, organitzada per l'associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica.

Dijous, 15 de març, el Grup de Dones de la Comunitat Musulmana, que s'incorporen per primera vegada a la celebració i organització d'aquests actes, realitzaran un taller de cuina de rebosteria àrab. Serà a 2/4 de sis, a la cuina del Centre Cultural.

El darrer acte serà el dia 23 de març, amb una xerrada organitzada per l'entitat de dones cameruneses Balafon, sobre la situació de les dones a l'Àfrica.

F.R.