Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Regidoria de Joventut presenta el Pla Local 2012-2015

El regidor de Joventut, Rafael Gómez, va presentar el dimarts, 6 de març, els eixos bàsics del Pla Local de Joventut 2012-2015, que marcarà les diferents accions i objectius de la Regidoria per als propers tres anys. El finançament econòmic, la promoció ocupacional, la cohesió social i el Debat Jove, són les quatre branques del Pla.
El Pla s'ha hagut d'adaptar, segons paraules del regidor de Joventut "a moments d'incertesa, ja que l'Estat i el govern de la Generalitat no està complint amb les assignacions econòmiques d'altres anys". Tot i així, Gómez ha assegurat que "la Regidoria no pot parar" i s'han programat diversos programes "centrats en les necessitats del moment".

Una d'aquestes necessitats, segons indica el Pla, és l'atur juvenil. Per aquest motiu, s'estan realitzant una sèrie de projectes transversals amb el Patronat Municipal d'Ocupació, com ara els plans PQPI. També, segons va explicar en roda de premsa l'equip tècnic de Joventut, "s'està treballant en el Pacte del Lleure per millorar la cohesió social".

Finalment, també van avançar la creació de Debat Jove, en substitució al Consell Municipal de Joventut, que pretén fomentar la participació tant través de les xarxes socials com de forma presencial "on els joves es puguin expressar lliurament, tant si formen part d'una entitat com a títol individual". Aquest espai es presentarà de forma oficial durant el primer semestre de l'any.

F.R.