Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escollida la nova Comissió de la Festa Major

El passat 6 de febrer es van celebrar les eleccions per escollir els representants de les entitats culturals, juvenils, veïnals i esportives que han de formar part de la nova Comissió de Festa Major del Patronat Municipal de Cultura. Tal i com s'estableix al reglament d'elecció, les entitats culturals compten amb 4 representants i les entitats juvenils, veïnals i esportives amb un. La resta de la Comissió està formada per la Presidenta-Delegada del PMC, la cap i un tècnic del PMC; un representant de l'àrea de Joventut; un representant del PAME; dos representants dels partits polítics municipals designats pel Consell d'Administració del PMC i dos membres a títol individual.
El PMC s'ha mostrat molt satisfet per la participació que s'ha produït, tant a nivell de presentació de candidatures per part de les entitats del municipi, com per l'assistència a les eleccions. Pel que fa a les candidatures, es van presentar 9 entitats culturals, 3 juvenils, una veïnal i 2 esportives. Els representants escollits per les entitats culturals han estat els següents:
  • Fidela Martínez, de l'Associació Amics del Ball.
  • Alba de Castro, de Diables de Ripollet.
  • Ricardo Domínguez, de Trabucaires de Ripollet.
  • Mª Josefa Boyero, de Ripollet Sardanista. 
El representant de les entitats juvenils serà, novament, Jaime Villén de l'Associació Ripollet Rock; Jose Luis Suárez de l'AV Maragall també repetirà en el càrrec com a representant de les entitats veïnals. Finalment, en el cas de les entitats esportives, es va produir un empat i es va establir per mutu acord fer un mandat compartit entre Fernando Moya, del Club Tennis Ripollet i Xavier Vilasaró, del Club d'Escacs Ripollet. Totes les persones tenen el corresponent suplent.

D'altra banda, en el Consell d'Administració, celebrat el passat 14 de febrer, es van ratificar les designacions dels membres de les entitats i també es van aprovar les dues candidatures dels representants a títol individual d'entre els dos ciutadans que s'havien presentat: Abel Carot i David Martínez.

Finalment, la representació política anirà a càrrec de María Ruiz, del COP-CpR, i de Gemma Edo, de CiU. El PMC té previst constituir i reunir en breu a la nova Comissió de Festa Major, per tal de començar a treballar en la Festa Major d'enguany. La vigència de l'organisme i, per tant, dels seus membres, és la mateixa que la del Consell d'Administració del PMC, és a dir, quatre anys.

Entre les funcions de la Comissió està la de vetllar pel compliment de tots aquells aspectes relacionats amb l'evolució formal, funcional i tradicional de la festa; així com estudiar les propostes per tal d'optimitzar els recursos.

F.R.