Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet Ràdio oferirà informació local cada 30 minuts

L'emissora municipal va estrenar dilluns 13 de gener la programació de la temporada 2003. Les novetats més importants són la posada en marxa de la fórmula de ràdio-notícies "Info", la major presència de l'esport local i una graella de programes de participació i entreteniment totalment renovada. La nova programació està realitzada per un equip de 8 persones, entre locutors-productors i autocontrols, i 30 col·laboradors. L'estrena coincideix amb el final de les millores tècniques realitzades al centre emissor i els estudis, que han comportat una sensible millora de la qualitat de recepció i cobertura.

Info
"Info" consisteix en butlletins de notícies locals i espais de serveis actualitzats cada mitja hora i un resum amb les notícies del dia de 30 minuts de durada, d'emissió diària a les 13.30 i a les 18.30. En la mateixa línia, "Infosport" tracta de manera específica l'actualitat esportiva local en tres edicions, la prèvia de divendres, el carroussel "Infosport en viu" dels diumenges al matí i l'edició resum dels dilluns. A més, fora d'aquest horari, durant tot el cap de setmana se seguirà de forma puntual els encontres jugats fora de casa, que seran retransmesos en directe a través del 91.3 Fm.

De Trempera Matinera a Bumba-Bumba
La programació local comença cada dia a les 9 del matí amb el despertador "Trempera Matinera". Li pren el relleu el magazín "Si però no", del que destaca la participació en forma de connexions amb la unitat mòbil i entrevistes, debats i concursos als estudis. A continuació, "Taller de Ràdio" continua la feina realitzada per l'infantil "La Radioescola", però amb un major protagonisme dels nens i nenes de Ripollet. La programació del migdia es tanca amb l'edició migdia de l'informatiu local "Info".
Per les tardes s'ha optat per una fórmula mixta d'informació i música. A les 15 hores comença "Revival", a les 17 hores la llista d'èxits "Bumba-Bumba" i a les 18.30 torna "Info". La majoria dels programes de col·laboradors i entitats continuen una temporada més, ara en la franja de 19 a 21 hores i de dissabte al matí. La resta del cap de setmana estarà protagonitzada per l'esport local i el musical "Rec-play".

Millores tècniques
Ripollet Ràdio ha realitzat durant les festes de Nadal diverses millores tècniques a les seves dependècies. Ha instal·lat una segona antena, que ha contribuït a millorar sensiblement la qualitat de recepció i cobertura. Els estudis s'han reformat, refent tot el cablejat, posant més equips, més línies telefòniques per les retransmissions esportives i col·locant parquet. També s'ha muntant una nova cabina de gravació i nou mobiliari. Aquestes millores formen part de les inversions de l'Ajuntament de Ripollet amb motiu del 5è aniversari de l'emissora municipal.

GRAELLA 2003

Dilluns a divendres:
 09.00-11.00 hores. Trempera matinera (despertador)
 11.00-13.00 hores. Sí però no (magazín de participació)
 13.00-13.30 hores. Taller de ràdio (infantil)
 13.30-14.00 hores. Info (l’actualitat local)
 15.00-17.00 hores. Revival (musical d’oldies)
 17.00-18.30 hores. Bumba-bumba (llista d'èxits actuals)
 18.30-19.00 hores. Info (reemssió del de migdia)
 18.00-21.00 hores. L'edició resum i l'avanç d'Infosport i una àmplia oferta de programes especialitzats i d’entitats. A excepció de divendres, que s’allarga fins les 23 hores. Els programes són: Encuentro en las ondas, Adiós Lilí Marlén, Disco 80, Arco de la Macarena, Vespres castellers, Red Hot, Sabotaje, Ripollet Sardanista i Viaje al Reino del Metal.

Dissabte i diumenge:
 10.00-15.00 hores. Franja de programes especialitzats i d’entitats. Dissabte: Café con sal, la presentació de la nova llista Bumba-Bumba i l'espai de cinema i teatre "El 7è art de Talia". Diumenge al matí, el carroussel "Infosport en viu".
 Tardes del cap de setmana, reservades per retransmissions esportives