Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Patronat de Cultura recorda els consells per gaudir del Correfoc de Carnaval

Com és tradicional, la rua de Carnaval que organitza el Patronat Municipal de Cultura i que tindrà lloc el proper dissabte 18 de febrer, anirà encapçalada pel Correfoc dels Diables de Ripollet. Per tal que tothom pugui gaudir al màxim del correfoc, des del Patronat municipal de Cultura es prega que es respectin les zones de realització dels actes i que prenguin les mesures personals necessàries.
Igualment, es recorda la importància de seguir les següents recomanacions:

- Mantenir tancades les finestres dels pisos més baixos, protegir els aparadors i vidres amb cartró, recollir els tendals i no tenir roba estesa o altres elements similars.

- Cal portar roba de cotó i anar ben protegit, amb un mocador a la boca i un barret de palla o gorra. Recordeu que la roba de les disfresses acostuma a ser sintètica.

- Tenir cura dels nens petits, no acostar els cotxets quan passi el correfoc i tenir cura especialment de la seva oïda.

- No ocupar la calçada durant el transcurs de la rua.

- Evitar aglomeracions i taps de gent.

- No tirar aigua, per evitar que la pólvora es mulli, i evitar relliscades.

Les comparses, juntament amb els Diables, es concentraran a les 17 hores al carrer de Sarrià de Ter, des d'on sortirà la rua, que recorrerà les rambles de Sant Jordi, Sant Esteve i Pinetons, fins l'avinguda de Maria Torras. La seva arribada està prevista a les 20 hores.

R.H.