Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Apadir endega un esplai de dissabte per a infants amb discapacitat

El proper 3 de març es posarà en marxa el Casal de dissabte, impulsat per l'Associació de Persones amb Discapacitat de Ripollet, Apadir, i dirigit a nens i nenes amb discapacitat. El Casal es realitzarà de 10 a 13 h al Centre Cultural i vol oferir als usuaris un espai agradable on, a partir del joc, l'experimentació i el coneixement, els infants aprenguin i creixin com a persones integrades.
La creació d'aquest esplai va ser el principal motiu que va impulsar el naixement d'Apadir, una iniciativa d'un grup de pares i mares de Ripollet amb fills amb discapacitat. Gràcies a la col·laboració de socis, voluntaris i l'Ajuntament, ara es pot posar en marxa. Per a més informació, poden posar-se en contacte amb l'entitat, els dijous, de 18 a 19 hores, al Centre Cultural.

Xerrades sobre integració
D'altra banda, Apadir, des del mes de gener, porta a terme dues xerrades al mes amb la col·laboració de la Federación Española de Enfermedades Raras i l'empresa DINAT 2006 SL, a càrrec de dos psicòlegs voluntaris. Aquesta empresa treballa amb persones amb discapacitat i els ajuden a integrar-se socialment. Apadir, que ha fet una valoració molt positiva de l'experiència, no descarta poder organitzar més xerrades obertes a persones amb discapacitat i les seves famílies.

Foto 1: Membres d'Apadir, a Ripollet Ràdio (arxiu)
Foto 2: Participants a la xerrada sobre DINAT 2006 (cedida)

R.H.