Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la setmana més boja de l'any

S'acosta el Carnaval i per començar a escalfar màquines, el rei de la festa, el Cabraboc, la presidirà, com és habitual, des del balcó de Ripollet Ràdio. La col·locació anirà a càrrec dels Diables de Ripollet el proper dimecres, dia 15 de febrer, a 2/4 de set de la tarda. Així, Ripollet dóna el tret de sortida a les activitats de la festa més boja de l'any.
Un any més, el Patronat Municipal de Cultura ja ho té tot a punt per celebrar el Carnaval 2012. Són tres dies de festa i disbauxa que omplen els carrers de personatges de ficció, animals, objectes i tot allò que és capaç d'imaginar la persona que crea la disfressa. Una festa, en definitiva, per deixar-se anar i que tothom espera amb moltes ganes. Com a novetat d'aquest any, s'ha hagut de suprimir el concurs de comparses, però es mantenen la resta d'activitats que s'han fet cada any. La Regidoria de Joventut, per la seva part, ha organitzat la Marxa Jove, amb concurs de disfresses inclòs. Es manté el Carnaval pels més petits i d'altres activitats com la Sardinada Popular i la festa al Casal d'Avis.

PROGRAMA

El programa d'activitats previst és el següent:
  • Divendres, 17 de febrer, a partir de les 17 hores, es celebrarà el Carnaval infantil al Pavelló Municipal d'Esports Joan Creus.
  • Dissabte, 18 de febrer, a partir de les 17.30 hores, s'iniciarà la tradicional rua de Carnaval. El recorregut serà: rambla de Sarrià de Ter, rambla de Sant Jordi, rambla de Sant Esteve, rambla dels Pinetons i avinguda de Maria Torras. Un any més, els Diables i les Bruixes de Ripollet participaran en la rua.
  • Dissabte, 18 de febrer, a partir de la mitja nit, s'iniciarà la Marxa Jove al Pavelló Joan Creus.
  • Dimarts, 21 de febrer, a les 17 hores, celebració del Carnaval al Casal d'Avis.
  • Dimecres, 22 de febrer, a les 20 hores, el pati del Centre Cultural acollirà la Sardinada Popular a càrrec d'El Setrill.
Pel que fa a la rua, el Patronat Municipal de Cultura assumirà la despesa del lloguer de 5 equips de megafonia per les comparses que participin. En el cas que la demanda superi la quantitat d'equips, es repartirà l'import total previst a parts iguals entre tots els sol·licitants i la resta l'assumirà la comparsa.

F.R.