Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bona participació a la passejada pel parc dels Pinetons

El passat diumenge, 29 de gener, la Casa Natura de la Regidoria de Medi Ambient va organitzar una passejada-gimcana pel parc dels Pinetons. Està està emmarcada dins el programa d'activitats als parcs i platges metropolitans que organitza cada any l'Àrea metropolitana de Barcelona amb el Museu de Ciències Naturals de Barcelona. La passejada va comptar amb la participació de 17 persones, un públic molt familiar amb nens i nenes d'entre un i nou anys. El punt de sortida de l'itinerari va ser la porta de les barbacoes, a les 11 hores. El grup, acompanyat per una educadora de Casa Natura, va recórrer els indrets més destacats del parc. Durant tot el passeig, els participants van haver de realitzar quatre activitats ben divertides al voltant de la flora, la fauna, el paisatge i les seves possibilitats d'ús. El coneixement d'aquests valors permetrà que tothom gaudeixi més d'aquest espai, amb actituds responsables envers l'entorn. Cal destacar, especialment, la motivació i l'actitud participativa de tothom, cosa que va fer l'activitat molt més lluïda i engrescadora.
En acabar l'activitat, que va durar unes dues hores i quart, tothom va posar de manifest en la valoració de l'activitat el seu alt grau de satisfacció, perquè va resultar un matí molt amè, instructiu, divertit i, tant grans com petits, van poder gaudir del parc.

Properament, començarà el nou cicle d'activitats previstes per a la primavera per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals. Així, el proper 18 de març hi haurà una nova oportunitat per participar i gaudir d'aquesta mateixa activitat al parc dels Pinetons.
Des de la Regidoria de Medi Ambient, volen animar a tothom a participar a l'activitat, que és totalment gratuïta, però que requereix d'inscripció prèvia ja que les places es limiten a 25 persones i que s'ha de realitzar al mateix Museu de Ciències Naturals de Barcelona.
Es pot demanar informació sobre el proper cicle d'activitats al telèfon: 93 256 22 20, de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 15 a 18 h, al correu electrònic: activmuseuciencies@bcn.cat o bé consultant l a web www.museuciencies.bcn.cat.

F.R.