Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords del Ple Ordinari del 26 de gener

L'Ajuntament de Ripollet va celebrar, el passat 26 de gener, la sessió ordinària del Ple mensual amb 5 punts a l'ordre del dia. Entre ells, destaca l'aprovació d'una modificació en el reglament de la segona activitat de la Policia Local. La única moció presentada, per part del PP, no va prosperar, en no rebre el suport de cap
altre grup.



Quant a la segona activitat de la Policia Local, el canvi en el reglament consisteix en fer constar que el facultatiu, que ha de formar part del Tribunal mèdic, que ha d'avaluar si l'interessat és o no apte per a la segona activitat, serà a partir d'ara del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, enlloc del Servei Català de la Salut, donat que aquest darrer organisme ha comunicat que no pot fer-se'n càrrec. El punt va ser aprovat amb l'abstenció del CpR i el vot favorable de la resta de grups, és a dir PSC, CiU, PP i ICV-EUiA.
La moció presentada pel PP demanava, principalment, la notificació via correu electrònic de multes i sancions, tot assegurant que actualment aquestes arribaven ja amb recàrrec. Després d'un extens debat, la moció va ser desestimada, ja que s'hi van oposar PSC i CiU i s'hi van abstenir el CpR i d'ICV-EUiA.

Precs i preguntes
* Punt d'Atenció a la Dona. La regidora d'Igualtat, Mar Viera, va informar, a petició d'ICV-EUiA, de l'eliminació del servei de psicologia que es donava fins ara al Punt d'Atenció a la Dona es derivarà al servei de psicologia del CAP per reducció de la demanda..
* Robatoris durant el Nadal. El regidor de Governació, Ferran Tornel, va explicar, a petició
del PP, que durant el Nadal s'han produït tres robatoris a comerços i un en un domicili, a
més de recordar que, durant tot el mes de desembre i fins el 16 de gener, es va dur a terme
la campanya de Nadal, amb patrulles mixtes, consells de seguretat i una enquesta.
* Pisos de protecció oficial. La regidora d'Urbanisme, Rosa Martín, en resposta al CpR,
va explicar que, de moment, no han rebut cap comunicació per part de la Generalitat sobre l'ús que donaran als pisos buits de protecció oficial dels Pinetons, sense poder confirmar que es destinaran a lloguer, tal i com ja es va demanar en una moció aprovada al Ple.

R.H.